Achtergrond

Ten Hove Advice & Support B.V. heeft zich gespecialiseerd in het uitbesteden van o.a. verspanende bewerkingen, plaat- en constructiewerk, gietwerk, smeedwerk, machinebouw, modulebouw, piping- en pipingmodules in zowel binnen als buitenland. Met ons uitgebreide leveranciersnetwerk, onafhankelijke kwaliteitsdienst & jarenlange ervaring, nemen wij graag de zorg om kwaliteit en tijdige levering voor u uit handen. Vanuit onze locaties in Westerland & Wapenveld bedienen wij onze klanten door heel Nederland.

Wij outsourcen onze werkzaamheden voornamelijk in Tsjechië, Polen, Slowakije en voor groot smeedwerk China. Onze focus ligt daarbij op de volgende takken van industrie: Offshore, voedingsmiddelen, energie, auto-industrie, papierindustrie, betonindustrie, materiaal handling, milieu & transport.

Nieuwe leveranciers worden door onze eigen kwaliteitsdienst geaudit. Wij verzorgen voor onze klanten ook de afnames van producten, hierbij zijn onze klanten overigens ook van ook harte welkom. Omdat wij niet continu bij onze leveranciers kunnen zijn voor o.a. afnames, maken wij ook gebruik van een onafhankelijke Poolse kwaliteitsdienst. Deze kwaliteitsdienst controleert en monitort – samen met ons – de voortgang en kwaliteit van onze producten. Dit maakt Ten Hove Advice & Support B.V. tot een flexibele partner.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Ten Hove Advice & Support = All-inclusive Industrial Contracting service!